Viata ca un Ultramaraton

 

Mihail Bostan Asociaţia ProVita

100% Complete
3,180 RON
Donations raised
3,000 RON
Target
13
Donations
I want to donate!

"You have to do the best with what God gave you." (Forrest Gump)

Viata este asemenea unui ultramaraton. Este o cursa lunga si grea. Nu e o competitie cu altii, ci cu tine insuti, sa dai tot ce ai mai bun din tine intr-un mod intelept. De multe ori simti ca nu mai poti face nici macar un pas, dar ai in minte scopul, finalitatea, si atunci alegi sa mai faci un pas, si inca unul, si inca unul...

Dar pe parcursul cursei, ca si al vietii, nu esti singur, sunt oameni care te incurajeaza, prieteni care te sustin in diferite momente si mai sunt cei care alearga cu tine in aceeasi directie. Exista de asemenea puncte de rehidratare sau acele momente din viata care iti dau puterea sa continui, sa nu te dai batut, micile bucurii ale vietii.

Dumnezeu mi-a daruit sanatate, doua picioare si o inima iubitoare. Cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac pentru 1 iunie cu ceea ce am, este sa alerg 100 de km pentru copiii de la Valea Plopului. Sunt sigur ca si tu, prietene, ai daruri minunate pe care le poti oferi acestor copii defavorizati.

Ai ocazia sa fii si tu unul dintre cei care face diferenta in lume!
Daca nu poti altfel sa sprijini copiii de la Valea Plopului, te rog sa donezi. Fiecare leu imi va da putere sa duc cursa pana la sfarsit, caci alaturi de mine vei fi si tu, si sprijinul tau conteaza.

Tu poti face diferenta pentru un copil care si-a inceput cursa vietii fara parinti si il poti ajuta ca in ciuda greutatilor, sa aiba o copilarie fericita si sa traiasca o viata demna.

Cred, deci alerg! Ma ajuti si tu?


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fii

 

13 Donations

150 RON
Felicitari pentru gand si initiativa!
30 May 2015
30 RON
Succes!
30 May 2015
Te iubesc!
29 May 2015
Multa bucurie in tot ceia ce faceti
28 May 2015
300 RON
toata lumea este alaturi de tine, mult succes Mihail!
26 May 2015
Felicitari pentru initiativa! Doamne ajuta!
26 May 2015
Succes! Sa rezisti pana la final! :)
26 May 2015
Spor!
26 May 2015
25 May 2015
23 May 2015
150 RON
22 May 2015
Bafta!
18 May 2015
Din tot sufletul pentru ProVita !
15 May 2015
Mihail Bostan : Asociaţia ProVita
Viata ca un Ultramaraton