Eugeniu Dedov - Asociaţia ProVita

Împreună vom reuşi!

750 RON Donatii stranse
75% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut, eram printre puţinii care au crezut că aş putea alerga toţi cei 100 de km. A fost o nebunie! Acum, la un an distanţă, cred în continuare că pot termina această distanţă, că îmi pot lua revanşa! Revanşă în primul rând la capitolul bani adunaţi pentru aceşti copii.

100 for Children este mai mult decât un ultramaraton, este în primul rând o şansă de a deveni mai bun, de a lupta pentru ceva cu adevărat important, de a aduce un zâmbet pe feţele acelor copilaşi! Ţin minte şi acum acea vale în care e amplasată tabăra Pro Vita, cum răsuna a zâmbet de copil la acel Finish Line organizat pentru noi, în toată valea răsuna ecoul zâmbetului lor iar aerul era supraîncărcat de fericire!

Lupta mea e minusculă, mă antrenez, mai vorbesc pe ici pe acolo despre proiectele în care mă implic şi cam atât. Lupta copiilor din Valea Screzii însă e una care ne depăşeşte, pe care nu cred că o putem înţelege în deplinătate. Lupta lor e zilnică, aş zice că e la minut. În fiece minut acolo, sunt oameni care îşi pun o groază de întrebări, care caută soluţii, care se întreabă ce vor face dacă se termină proviziile pentru aceşti copilaşi!

De Valea Plopului nu mă leagă doar ediţia de anul trecut, mă leagă o mai lungă serie de amintiri frumoase, o tabără de muncă deosebită organizată anual de nişte tineri din ASCOR cu suflet mare, un buştean, o mână pusă pe umăr, o nouă speranţă, un nou început…

Anul trecut am fost mulţi şi pe traseu am simţit încurajarea tuturor, anul acesta v-am pregătit câteva surprize aşa că fiţi pe fază, fiţi alături!

Împreună vom reuşi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

8 Donatii

08 iun 2015
Suntem alturi de tine EVGHENIE, multumim pentru ceea ce faci
02 iun 2015
Bravo, Eugen!
02 iun 2015
90 RON
Mult succes si sa-ti reuseasca revansa :) !
30 mai 2015
Bafta, Eugen!
29 mai 2015
Succes!
28 mai 2015
23 mai 2015
Zambeste si sa ai o alergatura frumoasa :D
30 apr 2015