Bucuria alergarii

 

Iuliana Sabareanu Asociaţia ProVita

100% Complete
255 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am început să alerg la începutul lunii mai 2015. Practicam deja arte marțiale și am fost convinsă ca o alergare matinala îmi va completa cu grație antrenamentul săptămânal. Surpriză, după 300 m încercam sa-mi conving plămânii să rămână la locul lor și plângeam din cauza ideei nefericite pe care am avut-o.

Două săptămâni mai târziu reușeam să termin 5 km si-mi venea să ma premiez singură. Apoi n-am putut să mă mai opresc iar in octombrie terminam primul semimaraton.

Sentimentul pe care îl ai, din punctul meu de vedere, alergând singura sau alături de alții e cel mai bun "drog".

Să alerg...e momentul meu cu mine însămi, e momentul în care mai fac puțin cunoștință cu mine, cu agitația sau liniștea din gânduri, e porția mea zilnică de energie.

Și, bineinteles, mulțumită acestui obicei, am cunoscut oameni frumoși și buni, care știu ce înseamnă să dăruiești o vorbă, un ajutor oricât de mic.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

4 Donații

17 May 2016
Succes la concurs si in strangerea fondurilor pentru finalizarea acestui proiect. Felicitari pentru activitatea de promovare si sustinere a unor cauze nobile.
16 May 2016

Gabi

100 RON
Felicitari pentru initiativa! Succes!
13 May 2016

Madalina Iba

50 RON
Nu pot fi alături de tine, fizic, dar știu cât de mult contează să ai pe cineva care să te susțină și să și simți asta! Multă baftă! Pupici colorați pentru cei mici!
10 Apr 2016
Iuliana Sabareanu : Asociaţia ProVita
Bucuria alergarii