Alerg pentru copiii de la Valea Plopului

 

Eugeniu Dedov Asociaţia ProVita

61% Complete
305 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am împlinit 25 de ani! A fost, cred, prima criză mai serioasă, prima dată când în capul meu existau mai multe întrebări decât răspunsuri.

La 25 de ani deja te gândești la o familie (nu că nu m-aș fi gândit și mai înainte), la un viitor, la ce ai făcut tu, concret, bine în viață și la ce fel de model ai fost pentru tine însuți.

Am învățat multe lucruri de la oamenii întâlniți în cei doi ani de alergare, ba chiar mai nou am și eu responsabilitatea de a ajuta pe alții, de a întâlni persoane care au întrebări, care ajung la tine să le dai sfaturi, să le ajuți. Persoane care mă știau cum eram înainte de alergare și care sunt surprinse de ce devin acum. Sigur, totul se rezumă la propria experiență, altfel trecem într-un alt sport național, Datul cu părerea.

Fixarea unor obiective, atât pe termen scurt cât și pe termen lung, te ajută să rămâi motivat, să progresezi constant.

Ultramaratonul 100 for Children mi-a devenit un eveniment de suflet, o familie dragă, unde mă simt de fiece dată respectat, apreciat, așteptat.

Aș vrea și la această ediție a evenimentului să fiu alături de copiii de la Valea Plopului, să-mi dedic efortul meu lor și să contribui și eu la construcția Centrului din Vălenii de Munte chiar dacă așa a fost să fie să se suprapună zilele în care sunt organizate două evenimente.

Pe 4 iunie, începând de la ora 22-00 și până pe 5 iunie, ora 10-00 dimineața, voi alerga 12 h în cadrul Campionatului Național al Republicii Moldova de 12h. Acest eveniment reprezintă o primă încercare de a-mi câștiga dreptul de a participa la Spartathlon, ultramaratonul de 246 km ce leagă Atena de Sparta. Sigur, voi încerca de câte ori va fi nevoie până când îmi voi îndeplini visul, dar tot primii pași sunt cei mai importanți, ei îți arată exact nivelul de pregătire, capitolele la care mai ai de înbunătățit.

Cred că împreună vom reuși!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Campionatul Național de Supermaraton 12h, Moldavian Open 2016, este la a XIX editie. Evenimentul este organizat de Asociatia de Supermaraton din Moldova pe 4 iunie la Chisinau.

 

3 Donații

03 Jun 2016

Anonymous

30 RON
27 May 2016
Bafta si alergare usoara!
27 May 2016
Eugeniu Dedov : Asociaţia ProVita
Alerg pentru copiii de la Valea Plopului