Alerg pentru viitorul copiilor de la Valea Plopului

 

Alexandra Stangaciu Asociaţia ProVita

60% Complete
300 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Anul trecut, in luna mai, ii cunosteam pe cei din Bucuria Alergarii. Anul acesta am ales sa serbez printr-o alergare, tot alaturi de ei.

Pe 27 mai alergam pentru copiii de la Valea Plopului, care au dreptul la educatie si la un viitor mult mai bun. Chiar daca nu vor fi decat 20 km din partea mea, voi, cei de acasa, puteti ajuta printr-o donatie. Haideti sa renuntam la sucul sau la tigarile zilnice si sa ne gandim la viitorul unor suflete nevinovate. Copiii reprezinta speranta oricarei tari si impreuna putem face o schimbare si pentru cei mai putin norocosi.

In numele lor, eu va multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

2 Donations

valentin stefan

150 RON
mult succes!
29 May 2017
22 May 2017
Alexandra Stangaciu : Asociaţia ProVita
Alerg pentru viitorul copiilor de la Valea Plopului