Alergam pentru viitorul copiilor nostri

 

Roxana Muraru Asociaţia ProVita

40% Complete
400 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Haideti sa o ajutam pe Alexandra si pe prietenii din Asociatia Pro Vita in actiunea lor de strangere de fonduri pentru copiii orfani din Valea Plopului.

O facem atat pentru ea cat si pentru a ajuta la construirea Centrului social din Valenii de Munte unde peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață, muncesc si se pregatesc sa fie utili societatii din care fac parte.

In data de 27 mai eu si alti trei prieteni vom participa in echipa Alexandrei la stafeta de 5x20 km din cadrul Ultramaratonului 100 for Children, un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Un mic gest facut acum de voi va contribui la formarea unor oameni, sa nu uitam ca viitorul lor este in mainile noastre iar viitorul nostru este in mainile lor.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

2 Donations

Niculina Diana Puscasu

300 RON
Cu dragoste pentru semeni!
08 May 2017

Valentin Carausu

100 RON
mult succes Roxana in actiunea de strangere de fonduri pentru acesti copii
06 May 2017
Roxana Muraru : Asociaţia ProVita
Alergam pentru viitorul copiilor nostri