Adrian Papuc - Asociaţia ProVita

Un cadou pentru mine, un dar pentru ei

450 RON Donatii stranse
22.5% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
3 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru ziua mea am primit deja primul cadou: particip in cursa Ultramaratonului 100km pentru copii (100forchildren) chiar pe 27 mai!

Fiecare pas, fiecare respiratie, fiecare kilometru strabatut le voi parcurge cu bucurie, din dragoste pentru zambetul copiilor de la Valea Plopului. Sunt darul meu pentru ca visele lor sa poata deveni realitate.

Ce-ar fi daca darul meu, alaturi de darul tau, pot deveni darul pentru ei?

Hai sa revarsam generozitatea noastra in universul copiilor carora viata nu le-a oferit din plin! Strop cu strop vom umple cupa de nectar!

Ma inchin voua!

“Doneaza acum”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

4 Donatii

Mult succes !
22 mai 2017
200 RON
Felicitari si mult succes!
16 mai 2017
Succes Adi!
16 mai 2017
100 RON
Multa Bafta! Ne vedem la Valea Plopului!
16 mai 2017