Doru Crisan - Asociaţia ProVita

Alerg si Ajut

1,200 RON Donatii stranse
60% Complete
2,000 RON Target
9 Donatii
70 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru mine, '100K for Children' nu este o cursa de suflet, chiar daca particip la a 5 a editie consecutiv, nu este nici despre depasirea limitelor mentale si fizice. Este despre EDUCATIE si lectii.

Lectii de viata date, prin sport, copiilor care duc lipsa nu neaparat de bunuri materiale, cat de exemple concrete de perseverenta si succes.

Pentru ca CRED in Asociatia Provita si am vazut unde se duc banii nostri, draga donatorule, te invit sa traiesti alaturi de mine, emotia si bucuria strangerii de fonduri pentru cei peste 400 de copii.

Donatia ta poate ajuta inlesnirea spre educatie a catorva copii din Valea Plopului: ei vor putea invata in scoli din Valenii de Munte, depasind handicapul de a nu avea o familie care sa-i sustina. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

9 Donatii

150 RON
Mult succes, om bun!!
22 mar 2018
200 RON
Mult success, sunt sigur ca vei reusi! Multumesc pentru tot ce m-ai invatat!
21 mar 2018
Te felicit și sper sa devenim cât mai atenți și sa ajutam pe cei defavorizați .
19 mar 2018
Doru felicitari pentru gestul acesta, pe care il faci in fiecare an, cred ca este o incununare minunata, sa faci ceea ce iti place, adica maraton, precum si sa ajuti acesti copii aflati in nevoie! Iar acum, ultra maraton, wooow!!! Break a leg!
15 mar 2018
Dumnezeu sa iti dea sanatate, putere si forta necesara sa iti finalizezi toate proiectele din viața. Ma înclin! Traian
06 mar 2018
Felicitari Doru. SUCCES
06 mar 2018
100 RON
Spor la antrenamente si o cursa buna! Editia a 5-a cu noroc!!!
05 mar 2018
Felicitari pentru initiativa, doar intelegand efortul din spate putem aprecia cu adevarat gestul, Go Doru.
05 mar 2018
Va doresc, tuturor celor implicați in aceasta acțiune si beneficiarilor acestui proiect, sa va realizati obiectivele si sa aveți o viata minunata!
05 mar 2018