Mihai Solovastru - Asociaţia ProVita

ALERG PENTRU COPIII DE LA VALEA PLOPULUI

135 RON Donatii stranse
13.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
11 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

De mult timp ma gandeam sa alerg un ultramaraton, asa ca anul acesta voi participa pentru prima data in calitate de concurent (nu calare pe bicicleta) la "100 for Children Ultra Marathon". Acest concurs are ca scop strangerea de fonduri pentru construirea unui nou asezamant destinat copiilor cu mari probleme sociale din zona Valenii de Munte.

Voi imparti cei 100 de km cu Cristina, coechipiera mea de echipa. Amandoi suntem foarte determinati sa ii ajutam pe acesti copii care nu au fost la fel de norocosi ca noi. Ii puteti ajuta si voi printr-o donatie. Haideti sa ii ajutam impreuna!

Va multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

5 Donatii

11 mar 2018
09 mar 2018
Hai Mihai!!!
09 mar 2018
09 mar 2018
Succes si felicitari pentru initiativa!
09 mar 2018