Team 5x100 for children - Alergam pentru copiii de la Valea Plopului

 

Tudor Cretu Asociaţia ProVita

22.5% Complete
450 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
6
Donations
I want to donate!

Team 5x100 for children - Alergam pentru copiii de la Valea Plopului.
5x100 inseamna de fapt:
• 100 de Km alergati pentru copiii de la Valea Plopului (Stafeta de 5x20).
• 100 de milioane lei vechi donati (10000 de lei)
• 100 de sustinatori/donatori
• 100 de ore de antrenament
• 100 de Facebok shares cu #Team5x100
Echipa este formata din 5 nebuni dupa fapte bune, pasionati de sport, care au simtit in mai multe ocazii ca daca alergi pentru o cauza buna esti impins de la spate si primesti constant un „boost” de energie. Ca sa nu mai zicem ca la final pe langa bucuria de a fi terminat cursa, cel mai important lucru este ca ai contribuit, dupa masura fortelor tale, la a face un bine pentru cineva mai putin norocos.
Echipa este formata din:
• Adina, aka #SaniutaFuge
• Tudor
• Stefan
• Mircea
• Andrei
Cauza:
Construirea Centrului Social din Valenii de Munte
Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate varstele si-au gasit o casa, alinare si indrumare, unde învata sa-și croiasca un nou drum, mai bun, in viata, unde isi schimba destinul. Peste 300 de copii si adulti traiesc aici, invata si muncesc, incercand sa se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalti.
Așezarea nu este sprijinita in vreun mod de autoritati si se autofinanteaza prin munca proprie si prin sprijinul companiilor si persoanelor care le ajuta. Pe langa procurarea hranei, o grija constanta, asociatia trebuie sa asigure: energie electrica, incalzire, imbracaminte, consumabile pentru noi nascuti, transportul scolarilor catre scolile din satele din apropriere sau in Valenii de Munte.
La inceputul anului 2013 Asociatia ProVita a inceput constructia unui centru social la Valenii de Munte care va oferi copiilor din tabara cazare si masa in oras, facilitsndu-le accesul la continuarea studiilor la liceu.
Fondurile colectate prin intermediul platformei Galantom vor fi utilizate pentru finalizarea acestui centru social.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot traseu

 

6 Donations

Anonymous

50 RON
02 Jun 2018
01 Jun 2018

Monika Wang

100 RON
19 May 2018
Run, baby, run! :)
17 May 2018
Be, don't try to become!
17 May 2018

Tudor Cretu

100 RON
17 May 2018
Tudor Cretu : Asociaţia ProVita
Team 5x100 for children - Alergam pentru copiii de la Valea Plopului