Nicu Costinel Dumitru - Asociaţia ProVita

Strangere de fonduri pentru copiii de la Valea Plopului. Eu alerd, tu donezi si fapta buna e gata.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Dupa experienta extraordinara de anul trecut am hotarat sa nu ratez nici un an.

Copiii, oamenii si locul acesta iti dau un sentiment de bucurie de la inceputul cursei pana la sfarsit. Finishul este de poveste, copiii bucurosi, cu zambetul larg deschis care alearga cot la cot cu noi si ne conduc catre linia de sosire pe care o trecem impreuna. Tot evenimentul iti da o stare de bucurie si implinire.


Anul acesta o sa particip intr-o echipa de 5 membri de la Bucuria Alergarii si sper sa reusim sa realizam obiectivul propus, sa ajutam cu o suma de bani cat mai mare copiii de la Valea Plopului. Pentru acest obiectiv apelez la voi prieteni dragi.

Multumesc tuturor celor care vor dona dar si celor care nu o vor face !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!