Sofia Copacinschi - Asociaţia ProVita

Aleargă pentru viitorul copiilor

0 RON Donatii stranse
0% Complete
70 RON Target
0 Donatii
35 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt studentă la Cluj și pe 1 iunie, îmi doresc să fiu alături de copiii din Vălenii de Munte. Iubesc sportul și mișcarea și când am oportunitatea de a face un gest frumos, pentru cei care au nevoie de noi, combin utilul cu plăcutul. Dacă fiecare ar dona 1% din venitul său pentru caritate, lumea ar fi mai fericită. Scopul meu este să dăruiesc fericirea, copiilor defavorizați. Fă și tu un pas spre bunăstare și hai cu noi la alergat, pentru că ei merită!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

0 Donatii

[PRIVATE DONATIONS]