Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte @ Ultramaratonul 100 for children ~ 2018

Dată: 02 June 2018

Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

[ Show more ]

66

Galantomi:

564

Donații:

70,529 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot traseul într-o singură zi, timpul maxim estimat pentru parcurgerea întregii distanțe fiind de 12 ore.

Data evenimentului este 2 Iunie 2018.

Traseul va avea startul si finish-ul in tabara din Valea Screzii. Traseul uneste tabra din Valea Screzii cu Centrul Social din Valenii de munte construit cu fondurile stranse cu ajutorul vostru din editiile 100 for Children de pana acum. Va fi o ocazie frumoasa sa puteti vedea rodul eforturilor voastre si ce am reusit sa realizam impreuna prin comunitatea creata in jurul evenimentului 100 for Children.

Probe:

1. Stafeta Echipa 5 participanti - fiecare participant va alerga cat va putea si in ce ordine se stabileste in echipa. Important este ca echipa sa parcurga intreaga distanta si fiecare participant sa alerge

2. Stafeta Echipa 2 participanti

3. Individual Participant ce va parcurge singur intreaga distanță.