Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte @ Ultramaratonul 100 for children ~ 2019

Dată: 01 June 2019

Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

[ Show more ]

76

Galantomi:

755

Donații:

116,845 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri aflat la a partra ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfășura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot traseul într-o singură zi, timpul maxim estimat pentru parcurgerea întregii distanțe fiind de 12 ore.

Data evenimentului este 1 Iunie 2019.

Traseul va avea startul și finish-ul în tabara din Valea Screzii. Traseul unește tabăra din Valea Screzii cu Centrul Social din Vălenii de Munte construit cu fondurile strânse cu ajutorul vostru din edițiile 100 for Children de până acum. Va fi o ocazie frumoasă să puteți vedea rodul eforturilor voastre și ce am reușit să realizăm împreună prin comunitatea creată în jurul evenimentului 100 for Children.

Probe:

1. Ștafetă Echipă 5 x 20 km; 

2. Ștafetă Echipă 2 x 50 km;

3. Individual - participantul parcurge singur întreaga distanță de 100 km.