George Țigănuș - Asociaţia ProVita

O cursa plina de emotii

11 RON Donatii stranse
1.1% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma bucur sa particip la un eveniment aparte pentru a ajuta niste oameni inimosi cum sunt cei de la Valea Plopului. Este prima oara cand alerg aici, sunt nerabdator sa vad aceste locuri si sper sa pot aduce macar un strop de bucurie acestor copii si celor care ii calauzesc cu atat de multa dragoste.

Fiti si voi alaturi cu ceea ce puteti, macar cu un gand bun!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

1 Donatii

R R

11 RON
:)
25 May 2015