Gabriel Benciu - Asociaţia ProVita

100 KM pentru sute de suflete

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Valea Plopului are din nou nevoie de ajutorul nostru. De data asta cauza nobila de a strange bani este sustinuta printr-un maraton lung dar vesel in cadrul caruia sper sa am alaturi cat mai multi maratonisti motivati, ce vor sa isi testeze limitele fizice si psihice, alergand 20km fiecare la proba stafeta.

Va rog sa donati dupa posibilitati!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

2 Donatii

Elena Stoica

20 RON
Mult succes, Gabriel!
27 May 2015

raluca balaci

30 RON
27 May 2015