Florin Simion - Asociaţia ProVita

Alergam Contra Timpului

256 RON Donatii stranse
51.2% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergatorii sunt oameni pozitivi, veseli, increzatori si puternici. Uneori visatori. Alergam mai mereu pentru noi, pentru cei de langa noi sau pentru ceva (o cauza, o idee, un crez).

Fara a fi negativist, cred ca alergam de multe ori impotriva a ceva (nu impotriva cuiva). Impotriva atitudinii anti-sport, impotriva a tot ce inseamna "rau" si "nesanatos" in viata noastra, impotriva lenei si a starii de conform, impotriva delasarii si a renuntarii. Alergam impotriva timpului care se scurge atat de repede.

Eu personal alerg pentru alergare, insa prin alergare putem schimba ceva in lumea asta si mai ales vietile noastre si ale celor din jur.

Consider ca orice distanta ai alerga, o alergi doar pentru tine insa 100Km te poate transforma pentru toata viata, astfel incat sa poti oferi ceva bun tuturor celor de langa tine, in special copiilor!

Am copilarit pe dealurile din judetul Prahova si astept cu emotie provocarea din 31 Mai si momentul unic - sosirea la Valea Plopului!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

7 Donatii

Cezar Chitu

105 RON
01 Jun 2015

Cristian David-Matei

11 RON
Spor si inspiratie :)
28 May 2015

Ion Dulgheru

30 RON
Succes!
28 May 2015

Claudiu Retea

20 RON
Succes!
20 May 2015

Ciprian Ioan

30 RON
Succes si felicitari pentru TTR!
20 Apr 2015

Laurentiu-Daniel Moga

10 RON
Succes!
16 Apr 2015

Roxana Nechita

50 RON
Felicitari, Florin, pentru ceea ce faci! Sunt sigura ca vei parcurge cei 100 km pana la final!
07 Apr 2015