Fiecare pas conteaza! Ajuta si tu!

 

Bogdan Nenu Asociaţia ProVita

61% Complete
610 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Daca ai ajuns sa citesti aceasta pagina esti pe drumul cel bun, vrei sa ajuti, vrei sa faci diferenta, vrei ca gesturile pe care le faci sa schimbe in bine viata cuiva, VIATA UNOR COPII.

Eu sunt parinte si iti pot spune un lucru cu certitudine, fiecare pas, fiecare lucru pe care il fac se reflecta in viata copilului meu si de aceea am decis sa ajut cauza copiilor de la Valea Plopului asa cum pot, alergand.

Tu poti sa ajuti cu o mica donatie, orice suma este binevenita si va adauga la bunastarea acestor copii, la asigurarea unui viitor pentru ei.

Nu sta pe ganduri, doneaza si fa diferenta :).

Numai bine,
Bogdan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este non-competitiv, singura limită fii

 

7 Donații

Run, Bogdan, run! Stiu ca poti, am incredere in tine :) Bafta
29 May 2015
Bafta, sa fi sanatos.
29 May 2015
15 Apr 2015
07 Apr 2015
06 Apr 2015
06 Apr 2015
Mult succes, Bogdan!!!
06 Apr 2015
Bogdan Nenu : Asociaţia ProVita
Fiecare pas conteaza! Ajuta si tu!