Ioan Alexandru Strugariu - Asociaţia ProVita

Povestea continua...

335 RON Donatii stranse
67% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut participam la prima editie 100FC si astfel ajungeam sa cunosc cauza copiilor de la Valea Plopului. Asa a inceput povestea noastra. Din acel moment mi-am dorit sa-i ajut cum puteam eu mai bine si anume prin pasiunea mea pentru alergare. Impreuna cu VOI am finalizat un eveniment personal in care, intre 12 si 13 martie 2015, terminam un ultramaraton de 181 km în 30 de ore de alergare non-stop.

Acum, dupa aproximativ un an de la prima editie 100FC, a venit momentul sa ma intorc la Valea Plopului. Ma intorc cu credinta ca am reusit sa schimbam cu adevarat ceva și ca impreuna, prin pasi mici, le-am facut viata mai buna. Dar, sa nu uitam, lupta lor continua, deasemenea si eforturile noastre pentru ai ajuta si indruma in continuare.

Voi alerga cei 100 km de la Bucuresti la Valea Plopului, îi voi alerga din placere, nu vor mai reprezenta o lupta pentru mine ca pana acum. Va fi o alergare libera, constructiva, o alergare in care sper ca ma voi revedea cu prietenii de anul trecut si pe care o astept cu nerabdare!

Cu drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

4 Donatii

CRISTIAN CATARGIU

75 RON
30 May 2015

Anonim Anonim

150 RON
In numele Lui Iisus Hristos.
13 May 2015

Iulia Trifu

100 RON
Sa termii cursa cu picioarele intregi si sufletul plin de bucurie
30 Apr 2015

Laurentiu-Daniel Moga

10 RON
Succes, Alex!!
16 Apr 2015