Dan Mocanu - Asociaţia ProVita

Echipa CAMBRIDGE SCHOOL alearga pentru copiii de la Valea Plopului

700 RON Donatii stranse
70% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cambridge School of Bucharest este alaturi de cei care nu au ceea ce majoritatea are, alaturi de copiii a caror cauza trebuie sustinuta, alaturi de cei nefericiti, de cei neajutorati... sustinem o cauza nobila ce duce la un strop de fericire.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

2 Donatii

Radu Atanasiu

200 RON
Spor!
22 May 2015

Mohamad Dakroub

500 RON
21 May 2015