Rafi Amir - Asociaţia ProVita

CAMBRIDGE SCHOOL TEAM RUNS FOR PRO VITA

500 RON Donatii stranse
50% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cambridge School of Bucharest is with those who do not have what most of us have, with children whose cause should be supported, with those unhappy, with the helpless. We support a noble cause that leads to a bit of happiness.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

1 Donatii

Mohamad Dakroub

500 RON
21 May 2015