Andrei Bogdan Nicolescu - Asociaţia ProVita

Pentru o copilarie fericita si o viata mai frumoasa

783 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma aflu la prima participare si am in fata un obiectiv pe care il consider extrem de usor cand ma gandesc pentru cine alerg. Alerg pentru peste 400 de suflete care au trecut prin momente dificile si care probabil nu au avut parte de o copilarie fericita sau o viata frumoasa asa cum unii dintre noi am avut, insa soarta le-a suras cu ajutorul celor de la ProVita.

Si noi ii putem ajuta la randul nostru deoarece ei stiu sa se multumeasca si cu putin. Pentru ca ei stiu mai bine decat noi sensul cuvintelor “nu te da batut” si “niciodata nu este prea tarziu”, haide-ti sa le demonstram ca nici noi nu ne dam batuti si ca niciodata nu este prea tarziu sa le intindem o mana de ajutor indiferent de obstacole sau distante.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

3 Donatii

Adrian Papuc

83 RON
28 May 2015

Fundatia Autonom

500 RON
Multumim Autonom pentru ca e alaturi de noi!
28 May 2015

Florin Podoleanu

200 RON
Succes! Ne vedem la finish:)
25 May 2015