Dan Stefan - Asociaţia ProVita

Impreuna schimbam destine

900 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce poate fi mai frumos decat sentimentul de multumire pe care il ai atunci cand ajuti o persoana in dificultate, cu atat mai mult cand este vorba de un copil (sau mai multi), pe cei care pot aduce atat de usor bucurie celor din jurul lor, prin inocenta lor?

Haideti sa avem grija impreuna de viitorul copiilor care au pornit cu mai putine sanse si sa sprijinim impreuna aceasta cauza. Orice donatie oricat de mica conteaza.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

4 Donatii

Sponsorizare Autonom

500 RON
Multumim Autonom pentru ca e alaturi de noi!
28 mai 2015

Cosmin Alexandru

200 RON
Succes!
25 mai 2015

Adela Angheluta

100 RON
Toți copiii merita sa zâmbească!
22 mai 2015

Elena stefan

100 RON
sa va fie cu folos !
22 mai 2015