Marius Stefan - Asociaţia ProVita

Alerg pentru fericirea copiilor din Valea Plopului

800 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Orice copil ar trebui să aibă șansa să crească într-o familie în care să se dezvolte armonios, să aibă acces la educație pentru un viitor sigur și să nu întâmpine greutăți de la vârste fragede.

Din păcate, există copii în dificultate și nu putem împiedica acest lucru să se întâmple, dar prin evenimente precum acesta, putem măcar ajuta la îmbunătățirea mediului în care aceștia trăiesc.

Mă bucur să iau parte la această cursă pentru copii sprijiniți de Asociația Provita și vă invit să sprijiniți în orice mod această cauză.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2015

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a doua ediție. Eveniment

3 Donatii

Sponsorizare Autonom

500 RON
Multumim Autonom pentru ca e alaturi de noi!
28 mai 2015

Cosmin Alexandru

200 RON
Succes!
25 mai 2015

Elena stefan

100 RON
Sa le fie de folos!
22 mai 2015