Cristian Stefan Ionescu - Asociaţia ProVita

Alerg pentru copiii de la Valea Plopului

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru prima data intr-o cursa de 20 de kilometri.

Imi doresc sa ajut comunitatea de la Valea Plopului, cu care am luat contact prima data in 2009, in cadrul unei tabere de studenti.

Fiecare donatie va ajunge direct in contul asociatiei ce poarta de grija acestor copii. Haideti sa le aducem un motiv in plus de a zambi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenime

1 Donatii

BAFTA
10 May 2016