Cristi - Marian Ilie - Asociaţia ProVita

Bucuria alergarii

200 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am inceput sa alerg de la sfarsitul lunii martie 2015, alaturi de colegul si prietenul meu, Iulian Serban.

In mintea mea, corpul sustinea ritmul alert, insa, in practica, totul era opus, astfel incat, dupa 200 de metri, corpul meu a cedat. Activitatile sportive nu mai făceau parte din stilul meu de viata de ceva vreme, iar corpul meu incepuse sa devina lipsit de dorinta de a fi activ din punct de vedere sportiv. Cei 200 de metri si prietenul meu, Iulian, au devenit motivatia de a ma autodepasi, iar usor, usor am devenit pasionat de alergare, si am introdus acest aspect in stilul meu de viata.

La inceputul lunii mai 2015, am participat la prima competitie oficiala, iar asteptarile mele nu depaseau 7,5 km, insa, invaluit de entuziasmul celor din jurul meu, am continuat si am parcurs 13 km. Astfel, am ajuns sa simt pentru prima data, „Bucuria alergarii”.

La finele aceleiasi luni, am parcurs distanta unui maraton, 42 de km, in cadrul ultramaratonului 100forchildren. Cu siguranta nu as fi reusit aceasta performanta fara sprijinul bunului meu prieten, Iulian, si fara ajutorul organizatorilor. Participarea la acest eveniment si oamenii minunati intalniti pe traseu, m-au ajutat sa descopar „Bucuria ajutorului”, care se impletea in stil armonios cu cea a alergarii.

Anul acesta impreuna cu echipa Run 4Fun avem dorinta de a aduce zambete pe fata copiilor pentru care alergam, acestia devenind principala sursa de motivare si de sustinere, gandul la ei facandu-ne sa nu renuntam si sa ducem totul la bun sfarsit.

Vino si tu alaturi de noi!

Daca iti doresti sa ajuti, te poți inscrie in lupta pentru acesti copii, sau poti face o donatie, oricat de mica. Copii va vor fi recunoscatori, iar sufletele lor se vor umple de iubire si afectiune, vazand oameni dornici de a-i ajuta si interesati de situatiile acestora.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenime

1 Donatii

Anonymous

200 RON
03 iun 2016