Andrei Nicolae Ion - Asociaţia ProVita

Bucuria alergarii

30 RON Donatii stranse
15% Complete
200 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De mic îmi plăcea să alerg și toți îmi spuneau că ar trebui să ma duc la atletism sau să fac un sport, din păcate nu am apucat să fac un sport de performanță.

Practic însă dansuri populare și cred eu, că reprezintă o modalitate frumoasă de a face sport.
Pe deasupra mă și distrez de minune la fiecare repetiție cu colegii.

Am alergat pentru prima dată oficial la Ștafeta Carpaților (DHL) și de atunci pasiunea mea pentru alergat s-a intensifificat și cred eu că o să tot crească odată cu fiecare competiție la care o să particip.
Anul acesta Împreuna cu echipa Run 4Fun avem dorința de a aduce zambete pe fața copiilor pentru care alergăm, aceștia devenind principala sursă de motivare și de susținere, gândul la ei făcându-ne să nu renunțăm și să ducem totul la bun sfârsit. Vino și tu alături de noi!

Dacă nu poți să fii alături de noi fizic, poți face o donație pentru oricare participant și crede-mă că te vei simți mult mai bine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenime

1 Donatii

Bafta!
25 mai 2016