Bucuria alergarii

 

Loredana Sucu Asociaţia ProVita

100% Complete
1,075 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Doua pasiuni … rasplatite.  

Pasiunea de a ajuta, in special copii, ai caror pasi trebuie indrumati la fiecare cotitura, si cea de a alerga. Sunt pasionata de tot ce inseamna sport in aer liber si, mai ales, drumetiile montane, ador sa simt aerul curat si proaspat cu care ne rasplatesc frumosii nostri munti.  

Alerg din pasiune de 3 ani. Totul a inceput din dorinta de a ma simti bine din punct de vedere psihic si, trebuie sa recunosc, miscarea, exercitiul fizic reprezinta cel mai minunat si sanatos medicament. Nu, nu trebuie sa alergi maratoane ori semimaratoane ca sa te simti bine,  o jumatate de ora de miscare zilnic e indeajuns pentru a simti diferenta.  

Cu pasi marunti am ajuns sa-mi testez limitele si, la sfarsitul anului 2014, mi-am pus in practica primele proiecte personale … Septembrie, primii 25 km (Ploiesti – Tancabesti) pentru ca apoi, in octombrie, sa parcurg 52 de km pe ruta Hipodrom, Ploiesti – Arcul de Triumf, Bucuresti … Ce pot sa va spun? Efectiv nu-mi venea sa cred ca am putut infaptui cele doua proiecte. Cei 52 de km au avut 3 obiective … 1. am incercat sa atrag atentia asupra unui caz de malformatie rara, unica in lume, care intamplator se afla chiar la noi in tara (banii pe care i-as fi folosit pentru inscrierea la un maraton i-am donat cazului respectiv), 2. ambitia personala de a-mi testa capacitatea, de a-mi verifica limitele si 3. o incercare de a atrage atentia celor din jur ca am devenit sedentari si ca acest lucru dauneaza sanatatii noastre.  

Ce mi-a placut la proiectul 100forchildren.ro !? … faptul ca in primul rand se doreste strangerea de fonduri pentru a raspunde nevoilor unor copii care au dreptul la sansa unei vieti mai bune si, in al doilea rand, faptul ca nu este o competitie … ci o modalitate de a impartasi o pasiune cu alti oameni frumosi ce simt acelasi lucru fata de acest sport.

Veniti alaturi de noi, de participanti, si contribuiti si voi cu un zambet, cu incurajari, poate chiar cu cativa pasi alerti si, nu in ultimul rand, cu o donatie care va ajunge la cei care au cea mai mare nevoie de ea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

12 Donații

Felicitari pentru ca sustii aceasta cauza :)
03 Jun 2016
06 May 2016

Anonymous

75 RON
21 Apr 2016
21 Apr 2016

Anonymous

20 RON
07 Apr 2016
150 RON
good luck with the run!!
06 Apr 2016
06 Apr 2016
05 Apr 2016

Anonymous

75 RON
05 Apr 2016
05 Apr 2016

Anonymous

100 RON
05 Apr 2016
Go for it!
05 Apr 2016
Loredana Sucu : Asociaţia ProVita
Bucuria alergarii