Donez, deci exist

 

Andrei Gheorghita Asociaţia ProVita

100% Complete
1,055 RON
Donations raised
500 RON
Target
13
Donations
I want to donate!

Dragilor,

Dupa ce am alergat ca bezmeticul de vreo 2 ani, m-am hotarat sa alerg si pentru a face o diferenta, cat de mica, in viata unor oameni.

Fiecare donatie va ajunge direct in contul asociatiei ce poarta de grija acestor copii. Haideti sa le aducem un motiv in plus de a zambi!

Mai jos despre Asociatia Provita Valea Plopului:

"În tabăra din Valea Screzii locuiesc 120 de persoane, din care 80 copii și adolescenți, tineri orfani care au părăsit sistemul de stat, femei și bărbați în vârstă. Restul asistaților noștri (în jur de 400 de persoane) se află în grija familiilor din satele Valea Plopului și Valea Screzii.

Dezvoltăm de asemenea un program de prevenire a abandonului școlar prin sprijinirea materială și financiară a familiilor nevoiașe aflate în imposibilitatea susținerii copiilor în instituțiile de învățământ.

Accentul major în formarea copiilor se pune pe sprijinirea educației conform aptitudinilor și vocației fiecărui copil în parte. Copiii asociației noastre urmează în prezent întreg ciclul educațional – de la copiii de grădiniță la studenți. Asociația consideră că soluția optimă pentru copii este integrarea în familia naturală sau în cea lărgită. În consecință, mama sau familia vor avea întotdeauna posibilitatea să revină, să viziteze iar, în cazurile fericite, să reîntregească familia."


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

13 Donations

Stefan

50 RON
19 May 2016
300 RON
03 May 2016
25 Apr 2016
25 Apr 2016
22 Apr 2016
Felicitari pentru initiativa, Andrei!
22 Apr 2016
Luptati mai ales dupa ce cursa e incheiata.
21 Apr 2016

Power Flower

50 RON
When it's truly worth it, it won't be easy! Run Forrest!
20 Apr 2016
Succes baieti, la cat mai multe initiative de genul asta!
20 Apr 2016
50 RON
May the force be with you!!!
20 Apr 2016
Suntem mandri de tine! Continua sa fii mai bun si sa ne motivezi pe noi sa fim mai buni :)
19 Apr 2016

Anonymous

100 RON
Andrei !!! Nu mai băga legale !!! :))
18 Apr 2016
A good deed is like a boomerang - you get it back right away. Good luck fratii Fulger!
18 Apr 2016
Andrei Gheorghita : Asociaţia ProVita
Donez, deci exist