Bogdan Olaru - Asociaţia ProVita

Susţin dreptul pentru o viaţă decentă

330 RON Donatii stranse
16.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Este foarte trist să vezi copii care nu au şansa să primească educaţia pe care ei, în mare parte, şi-o doresc. Iar datorită faptului că nu o primesc sunt condamnaţi şi pe viitor la săracie.

Dacă-i ajutăm să primească această minimă educaţie, cresc şansele ca pe viitor situaţia lor, cât şi a familiei, să se îmbunătăţească. Eu vreau să le dau acestor copiii o şansă la un viitor mai bun!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenime

3 Donatii

Bravo!
09 Jul 2016

Anonymous

200 RON
03 Jun 2016
Mult succes ! Ne vedem la start !
29 Apr 2016