George Țigănuș - Asociaţia ProVita

Aici te simti ca acasa

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Valea Plopului e un loc in care se intampla multe lucruri frumoase si, daca spun ca aici ma simt ca acasa, nu exagerez cu nimic.

Voi alerga din nou cu placere aici dupa un an in care multe s-au schimbat, dar a ramas placerea de a alerga si bucuria de a fi impreuna.

Fiti si voi alaturi de copii, sa-i ajutam cat putem si sa le oferim sansa unei vieti normale!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~ 2016

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenime

2 Donatii

75 RON
20 May 2016
12 May 2016