Fiecare pentru toti

 

Alexandru Stern Asociaţia ProVita

100% Complete
855 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In urma unui eveniment liminal, petrecut anul acesta, am devenit mai constient ca niciodata de fragilitatea vietii. Astfel am dobandit o sporita apreciere a importantei de a realiza ceva pentru cei din jur in timpul limitat de care dispunem.

Avand in vedere ca unul dintre cele mai bune moduri de a fi de folos cuiva este acela de a ajuta oamenii sa-si imbunatateasca abilitatile de a se ajuta singuri (lucru direct realizabil prin educatie si formare intelectuala), haideti sa ii sprijinim pe copiii din Valea Plopului sa isi continue parcursul scolar, donand pentru construirea centrului din Valenii de Munte.

Va multumim! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

9 Donații

Good luck! :D Merci de invitatie si la cat mai multe astfel de initiative! :) xx
15 Jun 2016
Succes!
04 Jun 2016

Kebs

50 RON
Let's build everyday miracles...
02 Jun 2016
Don't get struck by lightning!!
01 Jun 2016
26 May 2016
19 May 2016

Anonymous

300 RON
Faci treabă bună man, spor acolo :)
18 May 2016
Daca tu crezi in acest proiect eu iti sunt alaturi...si nu numai in acest moment al vietii tale...
18 May 2016
Foarte tare ce faci :D Multa bafta!
18 May 2016
Alexandru Stern : Asociaţia ProVita
Fiecare pentru toti