Matei Bogdan - Asociaţia ProVita

Pentru copiii de la Valea Plopului, alerg!

120 RON Donatii stranse
12% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu toți ne putem bucura de aceleași șanse. Viața nu este dreaptă, iar oamenii nu-s toți egali. Dar putem să facem ca diferențele sociale dintre noi să dispară. Cum? Noi, cei mai privilegiați, îi putem ridica pe ceilalți. Le putem întinde o mână și le putem face zilele mai frumoase, mai pline. Eu o să alerg pentru copiii de la Valea Plopului, dar am nevoie de voi să mă susțineți. Am nevoie de voi să îi susțineți! Au nevoie de voi să îi susțineți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~2014

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri, distanța între București și tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil se

3 Donatii

Ioana Matei

50 RON
Multa bafta! Si la donatii, si la alergare! Si felicitari pentru ce faceti :)
25 May 2014

Vlad si Carla Patrascu

40 RON
fara mesaj
23 May 2014

Altcineva Cineva

30 RON
16 May 2014