Mihai Ene - Asociaţia ProVita

Pentru ca niciodata nu e prea tarziu

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am descoperit tarziu (relativ recent) cea mai pura forma de miscare care este alergarea, pentru care am si facut o pasiune. In plus, mi se ofera ocazia sa imbin aceasta pasiune cu lucrarea care se face pentru copiii de la Valea Plopului, ceea ce-mi sporste entuziasmul si motivatia. Nu este nimic mai de pret decat copiii care sa merite efortul si sacrificiul nostru!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~2014

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri, distanța între București și tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil se

1 Donatii

RADULESCU MIHAELA

100 RON
Bafta!
13 May 2014