Tiberiu Buha - Asociaţia ProVita

Lui Tibi ii pasa!

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Visul meu de mic a fost sa ajung portar de fotbal. Desi nu am continuat la profesionisti, am ajuns pana la urma portarul echipei companiei EOS...Voi alerga pentru a ajuta copiii sa aiba sansa sa isi indeplineasca un astfel de vis!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~2014

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri, distanța între București și tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil se

2 Donatii

Ramona Constantin

10 RON
Succes!
27 May 2014

Robert Nagy

50 RON
Forza Tibi!
15 May 2014