Ionut Dantes - Asociaţia ProVita

la grande sustine un viitor mai bun!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem un grup de prieteni care mergem deja de doi ani la Valea Plopului pt a sprijinii toata miscarea de acolo cu tot ce putem, de la haine, jucarii, alimente pana la rechizite si multe altele..Este o placere si o onoare pt noi ca putem ajuta acele suflete minunate si pe cei ce se ocupa de cresterea si educatia lor ! Este un obicei care deja pt noi a devenit o obligatie sufleteasca ! Multumim parintelui Tanase si tutror celor ce contribuie la acest minunat proiect pt ca ne dau ocazia sa ne alaturam lor !!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~2014

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri, distanța între București și tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil se

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!