Daniel Maracine - Asociaţia ProVita

Daniel Maracine alearga pentru Asociatia Pro Vita

530 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare tuturor!
O sa scriu o scurta poveste pe care foarte putini o cunosc despre mine ... In urma cu un an si deja 2 saptamani cu ajutorul unor prieteni am decis sa-mi schimb viata si sa devin din pesimist optimist, la vreo 2 saptamani dupa marea schimbare am fost la dentist dupa o lunga perioada de timp (imi este frica de dentist) a tras sora mea de mine sa merg, care mi-a spus la un moment dat ceva de genul "ce pierzi?!" asa ca am ascultat-o si am mers la dentist! Acolo l-am intalnit pe George Ogararu, un fotbalist foarte bun si un om de exceptie! Spre rusine mea cand l-am intalnit m-am balbait ... nu-mi venea sa cred ca il vad in carne si oase, deoarece a fost unul dintre fotbalistii mei preferati, printre altele a jucat si la cupa liceelor, unde am jucat si eu, dar nu in aceeasi perioada. A fost un moment ciudat pentru mine, mi-am spus pentru prima oara ce inseamna sa nu mai gandesc negativ, si cum se leaga lucrurile intre ele daca iti schimbi atitudinea despre viata (m-am ales si cu un autograf). Acum la un an distanta, am venit in seara asta de la alergare si am citit ca mai este nevoie de cineva pentru stafeta si am spus DA! Din nou s-au legat lucrurile, asa ca sambata voi alerga si eu cu inima pentru toti cei implicati in proiect si nu numai!

P.s. Sunt Optimist ca o sa strangem in astea 2 zile cate au mai ramas pana sambata suma de 500 de lei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children ~2014

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri, distanța între București și tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil se

8 Donatii

Daniel Mirea

30 RON
Mult succes!
01 May 2015

Lena M.

200 RON
Pentru ca meritati, si tu si ei :)
05 Jun 2014

O Optimista

50 RON
Felicitari :) !
01 Jun 2014

Gabriela Dima

50 RON
SUCCES ! :)
30 May 2014

Un Optimist

45 RON
Succes !
29 May 2014

Nicoleta Socarici

50 RON
29 May 2014

Undonator Siatat

75 RON
Bafta Daniel!
29 May 2014

Daniel Mereuta

30 RON
Mult succes!
28 May 2014