"Fuga" spre Valea Plopului

 

Stefan Ungureanu Asociaţia ProVita

44% Complete
220 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alergam pentru copii din Valea Plopului. Daca vreti sa ne ajutati (fara sa alergati), puteti dona pentru acesti copilasi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

2 Donații

Anonymous

200 RON
03 Jun 2016
20 RON
bafta multa pretenas
25 Apr 2016
Stefan Ungureanu : Asociaţia ProVita
"Fuga" spre Valea Plopului