In urma noastra ramane doar ceea ce am daruit

 

Adrian Bontiu Asociaţia ProVita

12.5% Complete
75 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Particip pentru a doua oara la Ultramaratonul caritabil 100forchildren, eveniment care ne-a adus multe satisfactii si bucurii anul trecut, datorita voua, care ati contribuit la realizarea proiectului de la Valea Plopului.

Dorim ca si in acest an sa aducem zambete pe fetele copiilor din Centrul Social de la Valea Plopului, acest lucru fiind posibil numai cu ajutorul vostru, care puteti dona sume de bani pe paginile de fundraising, si sa putem duce la bun sfarsit ceea ce s-a inceput. Viitorul si educatia lor depind de noi!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

1 Donații

Dar din dar se face Rai!
26 May 2017
Adrian Bontiu : Asociaţia ProVita
In urma noastra ramane doar ceea ce am daruit