Adrian Bontiu - Asociaţia ProVita

In urma noastra ramane doar ceea ce am daruit

75 RON Donatii stranse
12.5% Complete
600 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Particip pentru a doua oara la Ultramaratonul caritabil 100forchildren, eveniment care ne-a adus multe satisfactii si bucurii anul trecut, datorita voua, care ati contribuit la realizarea proiectului de la Valea Plopului.

Dorim ca si in acest an sa aducem zambete pe fetele copiilor din Centrul Social de la Valea Plopului, acest lucru fiind posibil numai cu ajutorul vostru, care puteti dona sume de bani pe paginile de fundraising, si sa putem duce la bun sfarsit ceea ce s-a inceput. Viitorul si educatia lor depind de noi!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

1 Donatii

Dar din dar se face Rai!
26 May 2017