George-Cornel Constantin - Asociaţia ProVita

Alerg si ajut !

999 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

100 FC este o poveste care merită să continue și anul acesta.

Orice alergător își alege o cursă își alege o cursă de alergare cu care rezonează mult și o adaugă la ''cursă sa de suflet'' La mine această cursă, a devenit cursă mea de suflet.

Pe 27 mai a.c. voi alerga din nou această cursă, și mă voi stadui să o duc, din nou la bun sfârșit. Voi alerga pentru acei copii orfani, voi alerga pentru soră mea, care este acolo sus și mă veghează, voi alerga și pentru Cătălin. Mă voi bucura de fiecare clipă din cursă, pas cu pas.

Copiii sunt viitorul nostru, iar ceea ce face acolo părintele Tănase pentru acei copii este de admirat.

Dacă la mine luptă va dura o zi și gata, copiilor din Valea Plolului această luptă cu neajunsurile, este zilnică. Scopul acestei campanii este strângerea de fonduri pentru terminarea unui centru social în Valea Plopului. Donația minimă este de 10 ron, și dacă măcar pentru o zi ai renunat la viciile tale, să-i ajuți pe alți, ți-aș fi recunoscător.

Personal, dar și în numele lor, vă mulțumesc anticipat!

Îmi place să cred într-o lume în care oricine poate ajuta pe cineva fără să ceară nimic în schimb. Dacă asta este nebunie. Atunci da, sunt nebun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

7 Donatii

Ursu cristian

439 RON
Donatii stranse in urma campaniei de strangere de fonduri din incinta Cityclub/Comoclinic Slobozia. Personal, dar si in numele copiilor VA MULTMESC !
26 May 2017
Succes George si felicitarile mele pentru ceea ce faci!
25 May 2017

Anonymous

150 RON
Hai.. alearga
24 May 2017
Fortza fie cu tine!
16 May 2017
Succes
15 May 2017
Mult succes in alergare! Felicitari pentru scopul nobil in care ai ales sa alergi!
18 Apr 2017

Anonymous

10 RON
15 Mar 2017