Împreună putem reuşi!

 

Cristian Alexandru Asociaţia ProVita

59% Complete
295 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am început să alerg în urmă cu 3 ani pe un teren de sport iar cu timpul am ajuns să particip la curse de semimaraton, iar anul acesta mi-am propus să alerg pentru un viitor mai bun al copiilor de la Valaea Plopului.

Îmi doresc să îmi depăşesc limitele în această cursă de 100 de km iar cu ajutorul vostru sper să reuşesc să strâng suma pe care mi-am propus-o.

Fiecare dintre voi poate ajuta, nu staţi indiferenţi şi donaţi pentru că şi voi PUTEŢI contribui la un viitor mai bun al acestor copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri (distanța între București și tabăra de la Valea Plopului) aflat la a treia ediție. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii îngrijiți de Asociația ProVita, aflați în tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul est

 

4 Donații

Anonymous

200 RON
26 May 2017

Anonymous

15 RON
Succes!
29 Mar 2017
Mult succes Alex! Nu uita sa alergi 10 km in locul meu
29 Mar 2017
15 Mar 2017
Cristian Alexandru : Asociaţia ProVita
Împreună putem reuşi!