Florin Gorcioaia - Asociaţia ProVita

Daruind castigi un zambet

385 RON Donatii stranse
77% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

A patra editie a Ultramaratonului caritabil 100k for Children, prima mea participare aici.

Nu am ezitat sa ma inscriu in cursa aceasta intr-o echipa cu oameni pe care personal nu ii cunosc, dar de care ma simt aproape. Suntem uniti de acelasi gand – sa adunam donatii si sa alergam km pentru copiii de la Valea Plopului.

Fiecare pas din caursa asta va fi o bucurie. Alatura-te si tu printr-un gest cel putin la fel de simplu precum alergarea – printr-o donatie. Haideti sa punem zambete pe chipul unor copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

7 Donatii

27 May 2017
Bafta!
23 May 2017
05 May 2017
01 May 2017
01 May 2017

Anonymous

30 RON
Fiecare cursa incepe cu un pas. Si apoi inca unul. Si inca unul. Pana la final. Unde o sa gasesti BUCURIA. Te imbratisez! #so_proud_of_you #keep_going
27 Apr 2017