Ionela Mihai - Asociaţia ProVita

Impreuna pentru speranta

130 RON Donatii stranse
43.333333333333% Complete
300 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ce am ales sa alerg pentru altii? De ce te rog sa donezi? Pentru ca putem aduce impreuna, km cu km si RON cu RON, o zi senina, un zambet si o sansa la un viitor frumos pentru copii din centrul de la Valea Plopului.

Te invit, asadar, la un gest mic, dar cu impact mare asupra lor! Toate lucrurile marete sunt realizate in echipa. Eu voi participa cu bucata mea de 20 km din cei 100 km ai acestui eveniment. Tu poti participa cu o mica donatie care se va transforma intr-o sansa la o viata mai buna pentru acesti copii.

Iti multumesc pentru sustinere !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

2 Donatii

Anonymous

30 RON
for a better world!
25 May 2017

Anonymous

100 RON
Go go go!
04 May 2017