Nicolae Bajenica - Asociaţia ProVita

Impreuna pentru viitorul copiilor de la Valea Plopului!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Experienta de anul trecut m-a facut sa-mi doresc sa alerg din nou pentru aceasta cauza. Copiii de la Valea Plopului, merita orice efort, la fel cum merita orice copil.

Din fericire, Dumnezeu ne ajuta sa realizam ceea ce ne propunem, iar anul acesta mi-am propus sa le fiu din nou alaturi.

Sa ajuti pe cineva e un lucru minunat, iar sa o faci neconditionat, este mai mult de atat.

Impreuna putem sustine acesti copii, care cu siguranta au nevoie de sprijinul nostru. Stiu ca veti fi alaturi de acesti copii, cu gandul sau cu fapta, asa ca va multumesc.

Va rog sa tineti minte, ca intotdeauna, impreuna putem fi mai buni!

Va astept sa ne fiti aproape.

Multumesc,

Nicolae Bajenica


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!