Nicu Costinel Dumitru - Asociaţia ProVita

Alerg pentru viitorul copiilor cu mari probleme sociale

280 RON Donatii stranse
93.333333333333% Complete
300 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta o sa particip pentru prima data la ultramaratonul 100forchildren, care are ca scop strangerea de fonduri pentru construirea unui nou asezamant destinat copiilor cu mari probleme sociale din zona Valenii de Munte. Eu o sa alerg o bucata de 50 km pentru aceasta cauza, iar voi puteti sa ma incurajati donand pentru ei.

Multumesc !
Doamne ajuta !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

4 Donatii

26 May 2017
Grigore Adrian, Orban Nicolae Lucian, Sava Nicolae Cristian,Oprescu Zachi Adrian,Ilie Emil,Stan Gh. Nicolae, Iacob Bogdan,Lixandru Cornel Razvan,Die Gheorghe.
26 May 2017
23 May 2017
donez pentru un viitor mai bun
23 May 2017