Eugeniu Dedov - Asociaţia ProVita

Îndrăznește să zâmbești

355 RON Donatii stranse
71% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum 3 ani descopeream alergarea pe DN1, în drum spre Valea Plopului, înfruntând alături de alți alergători mărinimoși ploaia și frigul.

Anul acesta voi reveni la Valea Plopului. Aleg să alerg alături de prietenii din Bucuria Alergării fiindcă la ora alergării noastre, voi fi la doar o săptămână după o cursă de 220 de km, pe care doresc să îi alerg tot cu gândul la copiii de la Valea Plopului.

Lăsând la o parte cifrele, te îndemn să facem îmrepună UN PAS spre acești copii, atât, un leu - un pas. Împreună - cât de departe putem ajunge?

Hai să facem tot posibilul ca acești copii să îndrăznească să zâmbească.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

2 Donatii

Anonymous

105 RON
Felicitari!
31 May 2017

Familia Dedov

250 RON
Din partea familiei Dedov pentru marea familie ProVita Valea Plopului.
29 May 2017