Sebastian Sofronie - Asociaţia ProVita

Donam si alergam pentru copiii de la Valea Plopului

750 RON Donatii stranse
30% Complete
2,500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii din Valea Plopului au nevoie de ajutorul nostru. Au diverse probleme. Fie sunt abandonati, fie au probleme sociale, fie au ajuns aici din cauza violentei in familie. Asociatia ProVita, cu sprijinul nostru o sa construiasca un centru social pentru 400 de suflete. Haideti sa nu stam cu mainile in san, sa nu fim nepasatori si sa incercam sa ii ajutam fiecare cum putem.

Pe langa donatie, m-am inscris la proba de 100 km in ideea de a ajuta si eu cum pot.

Si voi puteti sa ajutati printr-o simpla donatie. Haideti, ca puteti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

2 Donatii

Anonymous

50 RON
Bravo Sebicule , iti tinem pumnii pentru cursa .
20 Mar 2018

Anonymous

700 RON
Felicitari pentru initiativa, pentru devotament si pentru efortul pe care il depui pentru aceasta cauza nobila! Tot inainte...lumea are nevoie de cat mai multi oameni ca tine, care sa ne arate ca primul pas spre mai bine este foarte simplu: sa ne pese! Toate bune, Sebi!
17 Mar 2018