Elena Juganaru - Asociaţia ProVita

Alerg si ajut

605 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ce alerg?

Pentru ca-mi place si pentru ca pot, multumesc lui Dumnezeu pentru asta! Le multumesc pentru acest lucru si fostilor colegi de birou care mi-au deschis mintea spre acest sport si in acest fel m-au ajutat sa-mi schimb viata.

Cum alerg?

Cum pot: cateodata ma dau gazela, cateodata taras-grapis, cateodata merg…… sunt un om ca oricare altul cu zile mai bune si zile mai putin bune!

Care este deviza mea?

Mereu inainte (…de fapt a lui Che Guevara, dar mi-am insusit-o…)

De ce ajut?

Pentru ca am realizat ca a fi sanatos si a avea o familie este un lucru minunat si consider ca trebuie sa fac ceva pentru cei care sunt mai putin norocosi ca mine.

De ce am ales 100forchildren?

Pentru ca este vorba de copii, niste suflete nevinovate, pentru care soarta a fost mai putin favorabila si care au nevoie de ajutorul nostru.

Va invit sa fiti alaturi de mine si de Asociatia Provita ajutand copii de la Valea Plopului, donand pe link-ul de mai jos.

Impreuna reusim! Mereu inainte!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

7 Donatii

Mult succes Elena ! :-)
27 Jun 2018

Anonymous

20 RON
03 Jun 2018

Anonymous

350 RON
01 Jun 2018
Sa fie intr-un ceas bun participarea ta si donatia mea! Lupta continua!
30 May 2018

Anonymous

30 RON
Doamne ajuta!
24 Apr 2018
Succes!
15 Mar 2018

Daniela Nutu

75 RON
Iti urez mult succes!
14 Mar 2018