George-Cornel Constantin - Asociaţia ProVita

Bucuria de a darui!

545 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

100 FC este o poveste care merită să continue și anul acesta pentru a 3 a oara.

Orice alergător își alege o cursă își alege o cursă de alergare cu care rezonează mult și o adaugă la ''cursa sa de suflet'' La mine această cursă, a devenit cursă mea de suflet.

Pe 2 iunie 2018 voi alerga din nou această cursă, și mă voi stadui să o duc, din nou la bun sfârșit, asa cum am facut-o mereu.. Mă voi bucura de fiecare clipă din cursă, pas cu pas.

Copiii sunt viitorul nostru, iar ceea ce face acolo părintele Tănase pentru acei copii este de admirat.

Dacă la mine luptă va dura o zi și gata, copiilor din Valea Plolului această luptă cu neajunsurile, este zilnică. Scopul acestei campanii este strângerea de fonduri pentru terminarea unui centru social în Valea Plopului. Donația minimă este de 10 ron, și dacă măcar pentru o zi ai renunat la viciile tale, să-i ajuți pe alți, ți-aș fi recunoscător.

Personal, dar și în numele lor, vă mulțumesc anticipat!

Îmi place să cred într-o lume în care oricine poate ajuta pe cineva fără să ceară nimic în schimb. Dacă asta este nebunie. Atunci da, sunt nebun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

6 Donatii

Doamne Ajuta!
23 May 2018
Felicitari pentru dedicarea ta in a-ti duce misiunea la bun sfarsit!
11 May 2018

Anonymous

30 RON
21 Apr 2018

Catalin

300 RON
Succes !
04 Apr 2018
18 Mar 2018
Bafta in continuare!
15 Mar 2018