Stefan Florea - Asociaţia ProVita

Team 5x100 for children - Alergam pentru copiii de la Valea Plopului

160 RON Donatii stranse
8% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Team 5x100 for children - Alergam pentru copiii de la Valea Plopului.
5x100 inseamna de fapt:
• 100 de Km alergati pentru copiii de la Valea Plopului (Stafeta de 5x20).
• 100 de milioane lei vechi donati (10000 de lei)
• 100 de sustinatori/donatori
• 100 de ore de antrenament
• 100 de Facebok shares cu #Team5x100
Echipa este formata din 5 nebuni dupa fapte bune, pasionati de sport, care au simtit in mai multe ocazii ca daca alergi pentru o cauza buna esti impins de la spate si primesti constant un „boost” de energie. Ca sa nu mai zicem ca la final pe langa bucuria de a fi terminat cursa, cel mai important lucru este ca ai contribuit, dupa masura fortelor tale, la a face un bine pentru cineva mai putin norocos.
Echipa este formata din:
• Adina, aka #SaniutaFuge
• Tudor
• Stefan
• Mircea
• Andrei
Cauza:
Construirea Centrului Social din Valenii de Munte
Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate varstele si-au gasit o casa, alinare si indrumare, unde învata sa-și croiasca un nou drum, mai bun, in viata, unde isi schimba destinul. Peste 300 de copii si adulti traiesc aici, invata si muncesc, incercand sa se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalti.
Așezarea nu este sprijinita in vreun mod de autoritati si se autofinanteaza prin munca proprie si prin sprijinul companiilor si persoanelor care le ajuta. Pe langa procurarea hranei, o grija constanta, asociatia trebuie sa asigure: energie electrica, incalzire, imbracaminte, consumabile pentru noi nascuti, transportul scolarilor catre scolile din satele din apropriere sau in Valenii de Munte.
La inceputul anului 2013 Asociatia ProVita a inceput constructia unui centru social la Valenii de Munte care va oferi copiilor din tabara cazare si masa in oras, facilitsndu-le accesul la continuarea studiilor la liceu.
Fondurile colectate prin intermediul platformei Galantom vor fi utilizate pentru finalizarea acestui centru social.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia ProVita

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflați în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală.

 

Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte

Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.

5 Donatii

100 RON
03 Apr 2018
E normal sa facem bine:)
29 Mar 2018
Mult succes Fane!
27 Mar 2018
27 Mar 2018
Mult succes!
27 Mar 2018